Politica de confidentialitate

SC URO-ANDRO-MED SRL este o societate cu răspundere limitată înregistrată în România cu numărul J40/5676/2000. Sediul social este, Sos Mihai Bravu nr. 134, Bl. D21, Sc. A, Ap. 1, Sector 2, Bucuresti.

Putem fi contactați prin e-mail la adresa OFFICE@UROANDROMED.RO și la nr. de telefon 021.252.65.53.

SC URO-ANDRO-MED SRL este proprietarul website-ului www.uroandromed.ro și este operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acordăm o mare importanță protecției datelor dvs. personale. Prelucrăm datele dvs. personale exclusiv în conformitate cu principiile descrise mai jos și în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

1. Informații cu caracter personal

Informații cu caracter personal – acele informații care vă pot identifica și care pot include numele și prenumele dvs., adresa de e-mail și alte date pe care le puneți la dispoziție în cadrul mesajului transmis.

Informații ce nu vă pot identifica personal – acele informații care se referă la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesați www.uroandromed.ro, dar care nu va identifica personal. În această categorie sunt incluse informații despre modul în care utilizați website-ul nostru (ce pagini ați accesat, data/ora la care ați accesat website-ul nostru și pe ce ați dat click, locația geografică de la care ați accesat website-ul nostru, bazată pe adresa IP),  informații despre conexiunea la internet etc.

2. Colectarea informațiilor cu caracter personal

Informațiile pot fi colectate atunci când ne contactaţi prin intermediul website-ul nostru, sau când interacționați în mod direct cu noi la conferinţe, seminarii, evenimente cu publicul.

3. Scopul colectării și utlizării

Simpla vizitare a website-ul nostru www.uroandromed.ro nu necesită să ne furnizați date personale.

De asemenea, nu vom colecta sau utiliza datele dvs. personale decât dacă ne-ați dat consimțământul dvs. explicit în acest sens, în cadrul secțiunii CONTACT.

4. Utilizarea formularelor de contact

Ne puteți contacta direct prin intermediul formularului de contact furnizat pe website-ul nostru. Colectăm și folosim informațiile pe care ni le comunicați prin intermediul acestui formular exclusiv pentru rezolvarea solicitărilor dvs. specifice.

 5. Protecția datelor dvs.

Pentru a proteja site-ul web împotriva pierderii, distrugerii, accesului neautorizat, modificării sau difuzării datelor dvs. către persoane neautorizate sunt luate măsuri tehnice și organizatorice adecvate.

Trebuie să știți ca aveți dreptul la informații gratuite cu privire la datele stocate în legătură cu persoana dvs. și, dacă este cazul, dreptul de a le corecta, bloca sau șterge.Consimțământul acordat pentru colectarea și utilizarea datelor poate fi retras de dvs. în orice moment, cu efect pentru viitor. Pentru a vă retrage acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@uroandromed.ro, sau în cadrul secțiunii Contact al site-ul web www.uroandromed.ro. Răspundem oricăror întrebări pe care le adresați cu privire la politica de confidențialitate și prelucrarea datelor dvs. personale, contactându-ne la adresa de e-mail office@uroandromed.ro.

 6. Precizari

Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când această politică de confidențialitate a datelor. Actualizările acestei politici de confidențialitate vor fi publicate pe acest site web. Orice modificare a acestei politici de confidențialitate se aplică de la data publicării pe site-ul nostru. Prin urmare, vă recomandăm să vizitați în mod regulat acest site, astfel încât să fiți informați corespunzător cu privire la orice actualizări și modificări.

 

Ultima modificare: noiembrie 2018